Wednesday, April 14, 2021
Home Economy Άνοιξε και πάλι τις πόρτες του το πρώτο ελληνικό beach bar της...

Άνοιξε και πάλι τις πόρτες του το πρώτο ελληνικό beach bar της Αυστραλίας

 «Επιστρέφουμε κόντρα στον κορονοϊό», λένε οι υπεύθυνοι οι οποίοι έχουν λάβει αυστηρά μέτρα για να απολαύσουμε με ασφάλεια το φετινό καλοκαίρι…

Μια μικρή δόση από ελληνικό καλοκαίρι φιλοδοξεί να μας χαρίσει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πρώτο παραλιακό “beach bar” της Αυστραλίας, το οποίο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών φιλοξενείται στην δημοφιλή παραλία του Glenelg στην Νότια Αυστραλία.

Τηρώντας όλα τα νέα μέτρα που αφορούν στην αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊό και εμπνευσμένο από τα παραλιακά μαγαζιά που συναντά κανείς σχεδόν σε όλες τις ελληνικές παραλίες, το The Moseley Beach Club είναι το πρώτο μπαρ πάνω στην άμμο σε ολόκληρη την Αυστραλία και αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα highlight της πολιτείας, που φέτος λόγω των χαμηλών αριθμών κρουσμάτων κορωνοϊού που έχει παρουσιάσει αναμένεται να καταγράψει νέο ρεκόρ επισκεπτών.

«Για εμάς εδώ μετά από όσα συνέβησαν λόγω του κορωνοϊού και μετά τους αυστηρούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς που δεν μας επιτρέπουν ένα ταξίδι πίσω στην πατρίδα, το μπαράκι αυτό είναι τουλάχιστον ό,τι πιο κοντινό σε μια ελληνική καλοκαιρινή εμπειρία» λέει στον Νέο Κόσμο η ομογενής Μαριάνθη Κοσμά η οποία κατοικεί στην περιοχή και επισκέπτεται κάθε χρόνο την Ελλάδα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που καταφέραμε και φέτος να πάρουμε την έγκριση του Δήμου και η ανταπόκριση του κόσμου στο άκουσμα ότι θα είμαστε και πάλι κοντά τους μας έχει ενθουσιάσει» δήλωσε στον «Νέο Κόσμο» ο διευθυντής της επιχείρησης Luke Donaldson.

Η επιχείρηση ανήκει σε τρεις αθλητές και τρεις Νοτιοαυστραλούς επιχειρηματίες και ήδη λειτουργεί ως πόλος έλξης επισκεπτών και τουριστών, ενώ σύμφωνα με τους ντόπιους της περιοχής, πρόκειται για μια ανάσα καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς που όμως φαίνεται να έχει συμβάλλει σημαντικά και στην αύξηση της εμπορικής κίνησης της περιοχής που θεωρούνταν ανέκαθεν τουριστική.

Η φήμη του μάλιστα έχει ήδη τραβήξει την προσοχή πολλών επιχειρηματιών από τις περισσότερες αυστραλιανές πολιτείες, οι οποίοι έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τους υπευθύνους της παραλιακής επιχείρησης για να συζητήσουν το ενδεχόμενο και την πιθανότητα συνεργασίας ώστε να στηθούν αντίστοιχα σκηνικά και σε άλλα παραθαλάσσια μέρη της Αυστραλίας αλλά μέχρι στιγμής μόνο το Moseley φαίνεται να καταφέρνει αυτό που τόσοι επιθυμούν.

Το παραλιακό μπαράκι και εστιατόριο το οποίο λειτουργεί επτά ημέρες την εβδομάδα και δημιουργώντας έτσι περίπου 40 νέες θέσεις εργασίας, θα κοσμεί την παραλία του Glenelg έως τα τέλη του Μαρτίου και σύμφωνα με τους νέους COVID-19 περιορισμούς μπορεί να φιλοξενήσει έως και 350 θαμώνες.


«Πρώτο μας μέλημα ήταν ανέκαθεν και παραμένει – ειδικά φέτος μετά την πανδημία του κορωνοϊού η ασφάλεια των πελατών μας, η προστασία της περιοχής και φυσικά του περιβάλλοντος. Για το λόγο αυτό δίνουμε ιδιαίτερη σημασία, πρωτίστως στους κανόνες απόστασης, υγιεινής και απολύμανσης, στην εξειδικευμένη και αυστηρή εκπαίδευση του προσωπικού μας,  αλλά και στη διατήρηση της στενής συνεργασίας με τον Δήμο της περιοχής ώστε να παραμείνει η επίσκεψη στην παραλία του Glenelg, μια ασφαλής, ευχάριστη και φιλική προς τις οικογένειες εμπειρία.

«Ανυπομονούμε να υποδεχθούμε και πάλι τους φίλους μας στην νέα ανανεωμένη μας επιχείρηση στην καρδιά του Glenelg και, φυσικά, προσκαλούμε τους πάντες να ζήσουν μαζί μας αυτή την μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία και ένα ευχάριστο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι», κατέληξε ο κ. Donaldson.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Χιτζάμπ κάτω από το κράνος: Η Nora Al Matrooshi είναι η πρώτη γυναίκα αστροναύτης από την Αραβία

Η 28χρονη Nora Al Matrooshi είναι η πρώτη γυναίκα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα- και την Αραβία ολόκληρη- που θα δει τη γη από πολύ, πολύ...

Έρευνα: Προτιμούν να ταξιδέψουν από το να βρουν την αληθινή αγάπη

Έρευνα για τις τάσεις που καταγράφονται στον τουρισμό δημοσιοποίησε η Booking.

Σαλαμίνα: Βρέθηκε τμήμα του τείχους της Κλασικής εποχής σε αρχαιολογική έρευνα

Ιδιαίτερα σημαντικά ήταν τα αποτελέσματα της διεπιστημονικής υποβρύχιας αρχαιολογικής έρευνας στις ανατολικές ακτές της Σαλαμίνας, που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του 2020, για πέμπτο κατά σειρά έτος, στο πλαίσιο...

Recent Comments