Monday, August 2, 2021
Home History Είναι αυτό μια απόδειξη-ντοκουμέντο για την ύπαρξη UFO;

Είναι αυτό μια απόδειξη-ντοκουμέντο για την ύπαρξη UFO;

Την άνοιξη του 1986 ήρθε στο φως της δημοσιότητας η πιο συναρπαστική ιστορία όλων των εποχών, σχετικά με τα UFO και τους εξωγήινους. Πρόκειται για το ντοκουμέντο MJ-12, που αποκαλύφθηκε από τον ερευνητή Ουίλιαμ Μουρ στις 29 Μαΐου 1986.

Σύμφωνα με τον Μουρ, το ντοκουμέντο αυτό που στάλθηκε τον Δεκέμβριο του 1984 στον Τζάιμ Σαντέρα, παραγωγό τηλεοπτικών προγραμμάτων στη Νότια Καλιφόρνια, είναι ένα φιλμ 32 μιλιμέτρ. Πρόκειται για μια οκτασέλιδη ενημερωτική αναφορά της Εθνικής Ασφάλειας, με ημερομηνία 18 Νοεμβρίου 1954. Σκοπός της: να πληροφορήσει τον πρόεδρο Αϊζεχάουερ ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατείχε τα υπολείμματα δυο εξωγήινων διαστημικών σκαφών!

Roswell UFO incident 'very active' 70 years later

Το πρώτο σκάφος αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με το Ντοκουμέντο MJ-12, τον Ιούνιο του 1947, σε μια απόμακρη περιοχή, βορειοδυτικά της πόλης Ρόζγουελ του Ν. Μεξικού. Εκτός αυτού, η εξονυχιστική έρευνα του εδάφους που έγινε από ψηλά με τη βοήθεια της Αεροπορίας, εντόπισε τα πτώματα «τεσσάρων μικρών ανθρωποειδών όντων που είχαν κατασπαραχθεί από θηρία και όρνεα». Το ντοκουμέντο αναφέρει επίσης ότι μια δεύτερη πτώση UFO έγινε στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού, αλλά όταν έφτασαν οι ερευνητές, το ουράνιο αντικείμενο είχε αποτεφρωθεί.

Τέλος, το Ντοκουμέντο αναφέρει ότι, με εντολή του Προέδρου Τρούμαν, είχε συσταθεί μια Επιτροπή με το κωδικό όνομα «Μεγαλειώδης Επιχείρηση Δώδεκα». Στην επιτροπή συμμετείχαν προσωπικότητες, όπως ο επιστημονικός σύμβουλος Βάνεβαρ Μπους, ο γραμματέας του Υπουργείου Αμύνης Τζέημς Φόρεσταλ, που αυτοκτόνησε το 1949, και ο αστρονόμος Ντόναλντ Μέντζελ.

Αυτό που επιβεβαιώνει το Ντοκουμέντο MJ-12 είναι ένα έγγραφο που βρέθηκε το 1985 στα Εθνικά Αρχεία, με τη μορφή ενός υπομνήματος που στάλθηκε από τον πρόεδρο Αϊζενχάουερ στον στρατηγό Νάθαν Τουίνινγκ, ο οποίος και συμμετείχε στην παλιά εκείνη επιτροπή. Το υπόμνημα, με ημερομηνία 14 Ιουλίου 1954, γράφει για μια ενημερωτική αναφορά που θα λάβαινε χώρα μετά από δύο μέρες.

Ερευνώντας το Ντοκουμέντο MJ-12 ο Μουρ και ο πυρηνικός επιστήμονας Στάντον Φρήντμαν λένε ότι «πείσθηκαν κατά 90 %» ότι είναι πραγματικό. Ειδικά ο Μουρ είχε ακούσει για το Ντοκουμέντο από πληροφοριοδότες των στρατιωτικών υπηρεσιών, με τους οποίους είχε επαφές πριν από την έκδοση του βιβλίου «Το Περιστατικό Ρόζγουελ». Ο Στάντον Φρήμαν εξέτασε στη συνέχεια το ιστορικό των μελών της περίφημης επιτροπής, για να εξιχνιάσει την ανάμειξή τους που περιγράφεται στο ντοκουμέντο. Βρήκε ότι ο Μπους και ο Φόρεσταλ συναντήθηκαν πράγματι με τον πρόεδρο των ΗΠΑ στις 24 Σεπτεμβρίου του 1947. Επίσης επιβεβαίωσε ότι ο Μέντζελ κλήθηκε ξαφνικά για να εργασθεί σε ένα μυστικό σχέδιο.

(Πηγή: ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ, Εκδ. Ωρίων)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Η ομορφότερη αμμόγλωσσα της Ελλάδας είναι καλά κρυμμένη στην Ηπειρο

Μια εκπληκτική παραλία στην «Καραϊβική της Ελλάδας».

5 πράγματα που σου λένε τα χείλη για την υγεία σου. Γιατί σκάνε συνέχεια;

Το πρώτο βήμα για να πάρεις μία γενική εικόνα της υγείας σου είναι να παρατηρήσεις τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα σου. Αν και μόνο ο...

Το Μουσείο του Λούβρου μηνύει το Pornhub

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, οι προγραμματιστές της πλατφόρμας σχεδιάζουν να επεκτείνουν τη συλλογή, αν αποδειχθεί επιτυχημένη η πρώτη έκδοση

Το νέο κύμα καύσωνα θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ακόμα και από αυτό του 1987

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους ο καύσωνας που πλήττει την Ελλάδα θα είναι ένας από τους 10 μεγαλύτερους σε διάρκεια καύσωνες των τελευταίων 35 ετών και η διάρκειά του θα είναι...

Recent Comments